Ilovenike


Buss till jobbet, jobb med min fina nya kompanjon Lovisa, buss hem och nu träning. En kort, tråkig och vardaglig sammanfattning av min tisdag. 

Nu ikväll har jag invigt mitt nya träningslinne från Nike som jag fick med mig hem från New York (kolla bilden ovan). Materialet är så otroligt skönt och jag älskar att det är inbyggd sport-bh, både snyggare och skönare! Jag fick med mig fyra träningströjor hem men jag ångrar att jag inte passade på att köpa hem fler.. 

På tal om bilden så tänkte jag att jag delar med mig utav dagens form. Inget märkvärdigt alls men jag hoppas på bättre resultat om några månader men det går sakta med säkert för min del. Tränar, tränar och tränar men når inte dit jag vill. Troligtvis beror allting på att jag äter alldeles för lite. När ens sambo bara pluggar, jag bara jobbar och mina föräldrar är långt härifrån - ja, då är det inte alls roligt att laga mat utan blir alldeles för ofta ägg, knäckebröd med avokado, smoothie, lax med kvarg, proteinshakes etc.. Skärpning Amanda!  

Imorgon väntar valborgsmässoafton och eftersom vi var riktig grisiga i lördags så tänkte jag och Julia ta det lite lugnare imorgon. Tanken är väl mat från hallen, drinkar på någon bar på söder samt bara umgås men om jag känner oss rätt så kommer vi likt förbannat avsluta kvällen på något dansgolv på Stureplan eller något..