Varbergs Gif Friidrott

Varbergs Gif Friidrott har precis sponsrat alla tränare i klubben med varsin tränartröja och dem är så fantastiskt goa. Go' kvalité och faktiskt riktigt snygga!
Nu sticker jag iväg på morgonträning ♥
 

Ren vilja

Jag lyckades! Jag har precis ätit frukost och nu ska jag bara byta om så ska jag ge mig ut sedan! Min tanke är att jag ska springa ner till Atletica, köra crosstraining där en stund, springa förbi Ankaret och upp mot Vallen för att köra ben- och bålstyrka i friidrottsgymet.
 
Med musik kan man ta sig genom ett träningspass med ren vilja! 
 

Träning får mig att må bra

Jobbet gick som en dans. Vi är ett gott gäng där nere så tiden går ganska snabbt! Min tanke är att ställa klockan tidigt imorgon och köra ett sjuhelvetes träningspass på förmiddagen. Vi får se om sängens dragningskraft är starkare än min egna vilja imorgon. Godnatt så länge! 
 
Exempel under sommaren 2009 kom jag hem med både ett DM-guld i stafett och ett DM-guld i 80m häck. Året efter kvalificerade jag mig in på topp 20 bäst i Sverige vilket gav mig en chans att tävla i SM för andra gången. Jag är både stolt och glad över min friidrottstid♥. Träning får mig att må bra och så är det fortfarande!